GündemÖne Çıkanlar

Nevşin Mengü, Olay TV’nin Ana Haber bültenini sunacak

Gazeteci Nevşin Mengü, yakın bir zamanda yayın hayatına başlayacak olan Olay TV'de Ana Haber bültenini sunacağını söyledi.

Gazeteci Nevşin Mengü, Daktilo1984  adlı Youtube kanalında yayınlanan Nabız programına katıldı.

Daha önce Bursa merkezli yayın yapan ve yeni sezonda merkezini İstanbul’a taşıyacak olan Olay TV hakkında açıklamalarda bulunan Mengü, “CNN Türk’te çalıştığım dönemde tanıdığım Süleyman Sarılar, ‘Ana akım, slogan atılmayan bir kanal yapacağız, senin de dahil olmanı istiyoruz’ dedi. Ben de ‘Tamam’ dedim. Süreç böyle oldu. İnşallah Olay TV sıkıntı yaşamaz ve yayına çıkar. Olay TV’de Ana Haber’i yapacağız. Türkiye’nin de böyle normal televizyon kanlına ihtiyacı var. Televizyonu açınca sinirin bozuluyor, kapatıyorsun. Olay TV’de normal bir şey yapmaya çalışacağız. Bu siyasi iklimde kolay değil” ifadelerini kullandı.

Nevşin Mengü kimdir?

1982 yılında Ankara’da dünyaya gelen Nevşin Mengü, yükseköğrenimini Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi Bölümünde tamamladı. Lisans eğitimini tamamladıktan sonra Galatasaray Üniversitesi’de yüksek lisans yaptı.

Televizyonculuğa 2005 yılında Kanaltürk’te adım attı. Daha sonra Habertürk, Hürriyet gazetesi ve CNN Türk’te çalıştı. 2017 yılında CNN Türk’ten ayrıldı.

Ekim 2017’de Birgün gazetesinde köşe yazıları kaleme almaya başladı. DW Türkçe Youtube kanalında “Bire Bir” adlı programı sundu. Sözcü TV’de ise “Nevşin Mengü ile Özel Haber” adlı programı sundu.

Daha Fazla Göster

İlgili Haberler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu