Medya

Survivor All Star 2022 kadrosu belli oldu! Acun Ilıcalı açıkladı

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, merakla beklenen Survivor All Star 2022 yarışmasında kimlerin yarışmacı olarak yer alacağını açıkladı. Peki, Survivor All Star 2022 ne zaman başlıyor? Survivor All Star 2022 kadrosunda kimler olacak? İşte tüm detaylar...

Acun Ilıcalı’nın sunduğu Survivor All Star yarışması için geri sayım başladı. Dominik Cumhuriyeti’nde çekimleri yapılan Survivor All Star 2022’nin yarışmacı kadrosu belli oldu. Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Survivor All Star için geri sayım başladı. All Star kadrosunu yarın sabah 11.00’de benim Instagram hesabımdan açıklıyoruz” ifadelerini kullandı.

Ilıcalı, bugün yaptığı açıklamada kadroya bu sabah sürpriz bir ismin eklenmesi nedeniyle açıklama saatinin 12.00’ye çekildiğini söyledi. Daha sonraki paylaşımında yarışmacıları paylaşan Ilıcalı, “İşte Survivor All Star Ünlüler Takımı. Tüm yarışmacılarımıza başarılar dilerim” notunu düştü.

Survivor All Star kadrosu

Ünlüler takımı

Adem Kılıççı

Çağan Atakan Arslan

Furkan Kızılay

Mert Öcal

Sercan Yıldırım

Barış Murat Yağcı

Batuhan Karacakaya

Aycan Yanaç

Elif Gören

Merve Aydın

Nagihan Karadere

Sema Aydemir

Birsen Tokgöz

Gönüllüler takımı

Gökhan Keser

Ogeday Girişken

Anıl Berk Baki

Hikmet Tuğsuz

Ardahan Uzkanbaş

Berkan Karabulut

Yasin Obuz

Gizem Kerimoğlu

Berna Keklikler

Sude Burcu

Seda Aydemir

Evrim Keklik

Nisa Bölükbaşı

Son All Star şampiyonu Adem Kılıççı’dan ilk açıklama

2018 yılındaki Survivor All Star yarışmasında şampiyon olan Adem Kılıççı, kadroların açıklanmasının ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Kılıççı paylaşımında, “Tüm takım arkadaslarıma ve karsı takıma sorunsuz, kazasız ve belasız bir sezon diliyorum. Bu yola kazanmayı hayal ederek, kaybetmeyi de göze alarak çıktık. Hak; hak edenin olsun” ifadelerini kullandı.

Batuhan Karacakaya: Geliyoruz gümbür gümbür

Survivor 2021 yarışmacılarından Batuhan Karacakaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bu yolda beraber yürüdüğümüzü biliyorum. Geliyoruz. GÜMBÜR GÜMBÜR” ifadelerini kullandı.

Merve Aydın: Oyun oynamayı çok özledim

2015 yılındaki Survivor All Star yarışmasında ikinci olan Merve Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Öncelikle bütün yarışmacı arkadaşlarıma sakatlıksız, kazasız ve belasız bir Survivor All Star diliyorum. Buraya saatlerce yazsam içimdeki her şeyi dökemem ama bildiğim tek bir şey var o da çok hırslı ve istekli olduğum.. bu yolda beni seven ve destekleyecek olan herkese şimdiden çok teşekkür ederim. Oyun oynamayı çok özledim, başlasın artık” ifadelerini kullandı.

Daha Fazla Göster

İlgili Haberler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu