Biyografi

Ebru Baki kimdir, nereli, kaç yaşında, evli mi, ne mezunu?

Ebru Baki, Habertürk kanalında yayınlanan "Para Gündem" isimli programı sunuyor. Başarılı sunuculuğuyla dikkat çeken Baki, daha önce CNN Türk'te görev yapmıştı. İşte hakkında merak edilenler...

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü’nden mezun olan Ebru Baki, mesleğe Hürriyet gazetesinde adım attı. Burada ekonomi servisinde görev yapan Baki, daha sonraki yıllarda CNN Türk ve Habertürk kanallarında görev yaptı. Ebru Baki kimdir, nereli, ne mezunu, kaç yaşında, evli mi? Başarılı sunucu hakkında merak edilenleri sizler için derledik.

Ebru Baki kimdir?

Ebru Baki nereli: İstanbul

Ebru Baki kaç yaşında: 47

Ebru Baki ne mezunu: Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü

Ebru Baki evli mi: Ebru Baki, evli değildir.

Ebru Baki, 1975 yılında İstanbul’da dünyaya gözlerini açtı. Yükseköğrenimini Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü’nde tamamladı.

Gazetecilik mesleğine Hürriyet gazetesinin ekonomi servisinde adım attı. Üniversitede eğitim gördüğü sırada stajyer olarak başladığı görevini muhabir olarak sürdürdü. Yaklaşık 7 yıl Hürriyet gazetesinde görev yaptıktan sonra CNN Türk‘e geçti.

CNN Türk ekranlarında yayınlanan “Parametre” ve “Pazarlık” adlı programları sundu. “Parametre” adlı programda Metehan Demir ve Hakan Çelik de yer aldı. 2014 yılında CNN Türk Ekonomi Haber Müdürü oldu. Mart 2017’de Emin Çapa‘nın yerine CNN Türk Ekonomi Müdürü oldu. Yaklaşık 18 yıl boyunca çalıştığı CNN Türk’ten Mayıs 2018’de kovuldu.

24 Eylül 2018 tarihinde Habertürk ekranlarında yayınlanan “Para Gündem” adlı programı sunmaya başladı. 2020 yılında Habertürk Ekonomi Müdürü oldu.

Ebru Baki, sosyal medya platformu Twitter’da @EbruBaki, Instagram’da @ebruba kullanıcı adıyla yer almaktadır.

Daha Fazla Göster

İlgili Haberler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu