Biyografi

Süleyman Özışık kimdir, nereli, kaç yaşında? Biyografisi

Süleyman Özışık, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in sosyal medya hesabından paylaştığı videonun ardından gündeme geldi. Hadi Özışık'ın kardeşi olan Süleyman Özışık kimdir ? Süleyman Özışık nereli ? İşte hayatı ve biyografisi...

Süleyman Özışık kaç yaşında: 1971 doğumlu (50 yaşında)

Süleyman Özışık nereli: Iğdır

Süleyman Özışık nerede yazıyor: Türkiye gazetesi

Süleyman Özışık kimdir?

Süleyman Özışık, 1 Mart 1971 tarihinde Iğdır’da hayata gözlerini açtı. İnternethaber’in kurucusu gazeteci Hadi Özışık, ağabeyidir. İlk ve orta öğrenimini Kars’ta tamamlayan Özışık, askerlik görevini tamamladıktan sonra İstanbul’a gitti.

Gazetecilik mesleğine Akşam gazetesinde stajyer olarak adım attı. Yaklaşık 3 yıl boyunca Akşam gazetesinde çalıştıktan sonra Milliyet gazetesine geçti. 2000 yılında ise buradaki işine son verildi.

2000 yılında işsiz kaldığı süreçte ağabeyi Hadi Özışık ile birlikte o dönem yavaş yavaş gelişmeye başlayan internet haberciliğine yöneldi. Kurdukları İnternethaber, kısa bir süre içerisinde Türkiye’nin en çok okunan haber sitelerinden biri oldu.

2005 yılında Sonsayfa isimli haber sitesini kurdu. Daha sonra yeniden İnternethaber’e döndü. 2009-2019 yılları arasında İnternethaber’de köşe yazıları kaleme aldı. Ocak 2018’de Türkiye gazetesinde köşe yazarlığı yapmaya başladı. Süleyman Özışık, organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in sosyal medya hesabından yayınladığı videonun ardından, “Aklanıncaya kadar ara…” başlıklı bir yazı kaleme alarak yazılarına ara verdiğini duyurdu.

Özışık, İnternethaber’in Youtube kanalında gazeteci Can Ataklı ile birlikte “Farklı Görüş” adlı programda yorumculuk yaptı.

Daha Fazla Göster

İlgili Haberler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu