Biyografi

Birsen Bekgöz kimdir? Survivor Birsen nereli, kaç yaşında?

Birsen Bekgöz, TV8'in sevilen yarışma programı Survivor 2022 All Star'da Ünlüler takımında yer alıyor. Kısa mesafe koşucusu olan Birsen Bekgöz, 2018 yılındaki Survivor All Star yarışmasında ise Gönüllüler takımında yarışmıştı. Peki, Survivor Birsen kimdir? Birsen Bekgöz nereli, kaç yaşında, boyu kaç ve evli mi? İşte hakkında merak edilenler...

Survivor All Star’da Ünlüler takımında yarışan Birsen Bekgöz, sürgün kampına giden ilk isim oldu. Milli sporcu Birsen Bekgöz, üç Türkiye rekorunun sahibidir. 2018 yılında düzenlenen Survivor yarışmasına da katıldı. Bekgöz, hayat hikayesi en çok merak edilen yarışmacılarından biri. Peki, Birsen Bekgöz kimdir? Birsen Bekgöz nereli, kaç yaşında, evli mi, boyu kaç? İşte detaylar…

Birsen Bekgöz kimdir?

Birsen Bekgöz nereli: Almanya, Berlin

Birsen Bekgöz kaç yaşında: 41 yaşında

Birsen Bekgöz’ün boyu: 1.73 m

Birsen Bekgöz, 18 Eylül 1980 tarihinde Almanya’nın başkenti Berlin’de dünyaya geldi. Küçük yaşlardan itibaren sporla yakından ilgilendi. Kısa mesafe koşucusu olan Bekgöz’ün çok sayıda Türkiye şampiyonluğu bulunmaktadır.

2004 yılında düzenlenen Cezmi Or Kupası’nda 400 metre engellide altın madalya kazandı. 2005 Akdeniz Oyunları’nda 200 m, 400 m engelli, 4×100 m bayrak ve 4×400 m bayrak dallarında yarıştı. Takım arkadaşları Özge Gürler, Pınar Saka ve Binnaz Uslu ile beraber 4x400m bayrak yarışında bronz madalyanın sahibi oldu.

2011 Avrupa Takımlar Şampiyonası’nda 4×400 m mücadelesinde takım arkadaşları Merve Aydın, Meliz Redif ve Pınar Saka ile birlikte altın madalyanın sahibi oldu. 2013 Akdeniz Oyunları’nda takım arkadaşları Saliha Özyurt, Sema Aydemir ve Derya Yıldırım ile birlikte koştukları 4×400 m mücadelesini 3:43.61 ile üçüncü sırada bitirdi.

Birsen Bekgöz (Fotoğraf: @birsenbekgoz, Instagram)

Birsen Bekgöz, 2018 yılında düzenlenen Survivor All Star yarışmasında Gönüllüler takımında yer aldı. Adada 100 gün boyunca mücadele veren Bekgöz, 17. elemede elendi.

2022 yılındaki Survivor All Star yarışmasında Ünlüler takımında yer aldı. Bekgöz dışında Ünlüler takımında yer alan isimler şöyle: Adem Kılıççı, Atakan Arslan, Furkan Kızılay, Mert Öcal, Sercan Yıldırım, Barış Murat Yağcı, Batuhan Karacakaya, Aycan Yanaç, Elif Gören, Merve Aydın, Nagihan Karadere, Sema Aydemir.

Bekgöz, Survivor All Star yarışmasında yapılan ada oylaması sonucunda sürgün adasına giden ilk isim oldu.

Birsen Bekgöz, sosyal medya platformu Instagram’da @birsenbekgoz kullanıcı adıyla yer almaktadır. Ocak 2022 tarihi itibariyle 310 bini aşkın takipçisi bulunmaktadır.

Daha Fazla Göster

İlgili Haberler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu