Spor

Konyaspor maçında sakatlanan Pelkas’ın son durumu

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında karşılaştığı Konyaspor'u 3-0 mağlup etti. Karşılaşmanın 80. dakikasında Dimitrios Pelkas, Nejc Skubic ile çarpışmasının ardından sakatlandı ve hastaneye kaldırıldı.

Süper Lig’in 29. haftasında deplasmanda Konyaspor’a konuk olan Fenrbahçe, karşılaşmadan 3-0’lık galibiyetle ayrıldı. Karşılaşmanın 80. dakikasında Nejc Skubic ile tehlikeli bir şekilde çarpışan Pelkas, yürekleri ağızlara getirdi. Geçici bilinç kaybı yaşayan yıldız futbolcu, hastaneye kaldırıldı.

Hastanede MR’ı çekilen Pelkas’ın son durumunun iyi olduğu öğrenildi. Yıldız futbolcu, takımla birlikte İstanbul’a döndü. Fenerbahçe’nin resmi Twitter hesabından Pelkas’ın uçakta çekilen fotoğrafı paylaşıldı.

26 Ekim 1993 tarihinde Yunanistan’ın Giannitsa şehrinde dünyaya gelen Pelkas, futbol hayatına PAOK altyapısında başladı. 2013 yılında Apollon Pontou takımına kiralandı. 2014 yılında ise Portekiz ekiplerinden Vitória Setúbal’a transfer oldu.

2015 yılında PAOK’a döndü ve 2020 yılına kadar burada forma giydi. PAOK formasıyla 201 maça çıktı. Bu maçlarda 44 gol, 32 asistlik performans sergiledi.

Yıldız futbolcu, 2020 yılında Fenerbahçe’ye transfer oldu.

Daha Fazla Göster

İlgili Haberler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu