Medya

Pelin Akil, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine katıldı

Ünlü oyuncu Pelin Akil, ATV'de ekrana gelen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine katıldı.

Yeni sezon çekimleri süren Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine bomba bir transfer yapıldı. Başarılı oyuncu Pelin Akil, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, yeni sezonda Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alacağını belirtti.

Pelin Akil, dizinin yeni sezonunda Bahar karakteri ile izleyicilerin karşısına geçecek. Akil, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “6 Ekim salı akşamı saat 20:00 da ATV’de sizlerle benim yeni Bahar’ımı, güçlü kırmızılı kadınımı tanıştıracağım. Ben bu karşılaşma için çok heyecanlıyım. @eskiyatv #eşkiyadünyayahükümdarolmaz” ifadelerini kullandı.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin kadrosuna Gizem Arıkan da dahil olmuştu. Dizinin yeni sezonu 6 Ekim 2020 Salı günü saat 20.00’da yayınlanmaya başlayacak.

PELİN AKİL KİMDİR?

17 Nisan 1986 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Akil, ilk olarak 2008 yılında Arka Sıradakiler dizisi ile kamera karşısına geçti. Daha sonra Kurt Kanunu, Seksenler, Suskunlar, Ne Münasebet ve Aile İşi dizilerinde rol aldı.

2015 yapımı Deli Aşk filminde oynadı. Temmuz 2020’de Kanal D’de yayınlanmaya başlayan Uzak Ara Eğlence programında sunuculuk yapmaya başladı.

Daha Fazla Göster

İlgili Haberler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu