GündemManşet

Babacan’dan ‘Çakıcı’ çıkışı: Her zaman meşru siyaseti savunacağız

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Alaattin Çakıcı'nın Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik tehdit ve hakaret içeren mektubuna ilişkin açıklamada bulundu. Babacan, "Biz her zaman meşru siyaseti savunacağız" dedi.

Alaattin Çakıcı, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik tehdit ve hakaret içeren bir mektubu sosyal medya hesabından yayınladı. Söz konusu mektup sosyal medyada tartışma yarattı.

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’dan Kılıçdaroğlu’na destek geldi. Kılıçdaroğlu’nu aradığını belirten Babacan, “Biz her zaman meşru siyaseti savunacağız” dedi.

Babacan’ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

“Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu aradım. İllegal yapıların tehditlerini ve iktidar ortağının da bunları desteklemesini koşulsuz şekilde kınadığımızı belirttim.

Her konuda açıklama yapan Cumhurbaşkanının bu konudaki sessizliği kabul edilemez.

Biz her zaman meşru siyaseti savunacağız.”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Kamuoyu nezdinde algı oluşturmaya çalışan Kılıçdaroğlu ve yanında yöresinde yuvalanan işbirlikçilere cevabım şudur: 1-Alattin Çakıcı bir Ülkücü şehidimizin oğludur. 2- Alaattin Çakıcı ülke ve millet sevdalısı bir Ülkücüdür. 3- Alaattin Çakıcı benim dava arkadaşımdır” ifadelerini kullanmıştı.

Daha Fazla Göster

İlgili Haberler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu